dimecres, 2 de juny del 2010

El grup acaba

L'última fase està en marxa i queda poc més d'una setmana perquè acabem aquesta aventura. Una vegada els grups han estat dissolts, es pot analitzar millor quina ha sigut la nostre evolució en aquestes quatre PACs grupals.

Com ja vaig fer en un dels meus anteriors posts, diré com m'ha semblat totes les pecularietats de e-biblios des del seu inici fins el dia que ens trobem avui.

PAC1

Ens trobarem per primera vegada, i malgrat haver nervis (almenys els tenia jo), vam poder determinar el nom de e-biblios, els Acords del Grup i la planificació.

En aquesta primera PAC ja es veia la bona sintonia i també com el respecte ens facilitava i molt el treball col·laboratiu. Així doncs, aconseguirem el nom pel grup després d'una votació. Després, uns acords molt treballats, tot emprant la wiki en proves per fer discussions que aclarissin quines formes d'actuar podien ser les millors pels quatre. Finalment, tot i que una mica a corre-cuita, aconseguirme també una planificació que és el que ens ha portat junt amb el respecte, l'èxit.

PAC2

Seguirem coneixent-nos millor, i aportant cerques a Delicious per fer una primera estructuració del projecte. Ferem una presentació i un bon índex.

La bona sintonia seguia i crec que en aquesta PAC ens ajudar i molt la gran especialització que cadascú teniem en diferents camps per saber què buscar i com.

PAC3

Ja bons companys on-line, iniciarem el projecte i el mapa conceptual. També iniciarem el diari pel blog que ara escric, tasca que es va retrassar.

PAC4

Finalment, ja amb un bon projecte, iniciarem la navegació i l'inclosió d'imatges de la wiki com a última eina pel seu tancament. Fa poc hem redactat el missatge de presentació i amb això hem iniciat també el debat que actualment portem a terme i que serà la penúltima tasca de la matèria CTIC.

Ja els bons resultats que havíem tingut va ser d'una bona plataforma perquè la bona sintonia seguís i amb això poguessim acabar de polir el treball.

En definitiva, hem arribat al final de l'activitat col·laborativa amb un bon resultat, una bona experiència i amb un bon sentiment de companyerisme.

Fins un altre!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada