dissabte, 12 de juny del 2010

Tancant CTIC

Cada dia és més a prop el final de l'assignatura, i sens dubte ha arribat el moment de fer una breu reflexió sobre la mateixa.

CTIC ha sigut la matèria que de les que he cursat, la que més ús ha fet de les noves tecnologiues. La qual cosa se situa en una de capdavantera. Possiblement, si els fòrums - que no depenen tant de la'ssignatura com de la mateixa UOC - haguessin sigut més manejables ja hagués sigut la màxima satisfacció. Però la veritat és que els forums tal i com estan plantejats (sense un cercador, sense que els fils actuals fossin els primers, etc.) fa que els ebats de CTIC possiblement fossin una mica més tediosos.

Malgrat això, l'assignatura ens ha ajudat a entendre més la mecànica dels blogs, la wiki, els mateixos fòrums i el sistema de cerques més òptim. Per tant, considero que dins del que compet CTIC totes les possibilitats que dóna són prou eficaces i entenedores per realitzar totes i cadascuna de les tasques grupals o individuals.

Per últim, només dir que gràcies a la partició de tasques, CTIC ens ha permés que fessim el bon projecte que hem realitzat i aprendre cadascuna de les competències que requeria l'assignatura.

Això s'acaba, el grup i l'assignatura ha sigut un éxit.

Com ha dit el David, fins aviat!

Salutacions

Adrià

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada