dimecres, 5 de maig del 2010

La PAC3 en marxa!!!

El dia 22 d'abril va començar la PAC3. La nostra planificació preveia que del dia 22 al 30 ens dedicaríem al mapa conceptual, i de l'1 a l'11 de maig a la primera redacció del projecte i a fer les nostre aportacions al blog.
Quant a la preparació del mapa conceptual, durant aquells dies vam fer una primera tria de conceptes per als dos apartats principals del projecte. Com que les instruccions del consultor no van arribar fins al dia 30, se'ns ha allargat una mica aquesta tasca. L'endemà a la nit, el dia 1, teníem una primera i incipient versió del mapa conceptual, en què continuem treballant i aportant modificacions. Ens hem donat de temps fins aquest proper cap de setmana per fer les nostres aportacions i millorar el mapa fins a la seva versió definitiva.

Paral·lelament, doncs, estem treballant en la primera redacció del projecte. Després de diversos correus al fòrum, dilluns a la nit vam quedar al xat per distribuir-nos les tasques de redacció: l'Adrià i el David s'encarregaran de l'apartat "Dispositius mòbils" i l'Imma i jo, de l'apartat "Biblioteques i dispositius mòbils". Ens vam posar com a termini el dilluns per tal que posteriorment ho poguéssim revisar tot entre tots i fer les nostres propostes de millora, si s'escau.
Així que la PAC3 està en marxa!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada