dimecres, 12 de maig del 2010

Últimes impressions sobre la PAC 3

Ja hem redactat el que seria l'esbòs del projecte i amb això s'acabarà la PAC3.

Després de dos mesos des que vam començar aquesta experiència grupal, finalment tenim el contingut del que serà el nostre treball. Tots hem treballat de valent per aconseguir uns bons apartats i plasmar allò que volíem comunicar a partir del títol, descripció i cerques fetes d'una idea modelada al principi de la formació dels grups.

La PAC3 s'inicià confeccionant un mapa conceptual dels principals termes que s'exposarien al projecte. Després d'uns quants retocs, finalment també el tenim acabat. La PAC seguí fent un qüestionari personal sobre les qualificacions que posaríem als nostres companys de grup, i continuant amb el seguiment mateix en aquest bloc que escrivim cada setmana. Per últim, es demanava redactar un primer esbós del projecte i aquesta part és la que hem finalitzat exitosament entre abans d'ahir i ahir, i que acabarem de polir en tot el dia d'avui.

Respecte a l'esbós, el projecte constarà d'una introducció, d'un apartat de Dispositius mòbils - amb descripció, tipus i SO que operen -, un altre apartat de Biblioteques i dispositius mòbils - amb una citació de serveis, recursos electrònics i aplicacions -, d'un glossari, d'unes FAQ's i de les conclusions mateixes del projecte. No sense deixar-nos de la Bibliografia i Webgrafia del treball referent a les fonts que hem consultat.

En fi, gràcies a la bona planificació i a la bona sintonia que tenim ens ha permés finalitzar òptimament amb la PAC3. Provisionarem les forces per la PAC4.

Per un bon treball!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada