dimecres, 5 de maig del 2010

L'evolució de les PACs en el grup

Crec que ens hem compenetrat molt bé i això ha facilitat que tinguem un bon ambient de treball i una bona qualificació de la PAC1. Així doncs, considero que el treball en equip ha sigut possible gràcies a l'interés que tots hem volcat vers aquesta assignatura de Competències TIC.

De moment i com ja s'ha dit, a l'espera de la qualificació de la PAC2, la primera prova d'avaluació continuada va ser introductòria. De forma que, ens va facilitar un atansament primari a cadascú de nosaltres i que va concloure amb l'aprovació i redacció dels Acords de Grup.
En la segona prova d'avaluació, vam posar en pràctica els acords arribats a l'anterior activitat donant un pas més per coneixer-nos i així ajudar en l'evolució positiva del projecte del grup. En aquesta segona activitat vam poder posar en pràctica l'habilitat de cadascú especialitzant-nos en el que millor sabia fer cadascú de nosaltres. Així el treball conjunt, la bona sintonia i l'habilitat de cada membre del grup ens ha proporcionat, en la meva opinió, una acceptable presentació, un bon índex i unes primeres cerques que segur ens proporcionaran la informació necessària per seguir amb el projecte.
Per últim, la tercera prova que estem desenvolupant actualment, ens ha proporcionat una visió global del projecte que tenim desenvolupant, així com obtenir un grau més per posar en pràctica els nostres coneixements i habilitats en la consecució d'adequar les cerques amb el primer esbós del projecte i, també, un primer contacte amb el bloc del grup, al qual escric.

En definitiva, el bon rollu continúa i això ajuda i molt a fer un bon treball, un bon projecte i tenir una bona experiència col·laborativa.

Seguim així i ànims!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada