diumenge, 30 de maig del 2010

Valoració de la planificació del projecte

Ja veieu que estic fent una mica de repàs del treball en grup en relació amb les expectatives i la planificació que vam fer quan va començar tot plegat. Ara toca revisar el seguiment que hem fet de la planificació inicial.

Potser el missatge quedarà una mica "soso" però la veritat és que hem complert d'una manera força fidel la planificació que ens vam marcar. Només hem tingut un parell d'endarreriments en les tasques, que en cap cas han suposat una entrega tardana de les PAC, i en tots dos han estat perquè esperàvem instruccions per poder continuar endavant (el primer cas va ser amb el mapa conceptual i el segon amb la presentació del projecte a la resta de l'aula). Quan hi ha hagut factors externs que ens han fet estar desconnectats uns dies, ho hem sabut a través del fòrum, i després ens hem posat al dia sense dificultats.

És cert que la nostra planificació ha estat generosa, en el sentit que hem tingut uns quants dies per fer cada tasca. Això, afegit al fet que els quatre ens hem implicat i hem complert els nostres compromisos amb el treball en grup, ens ha portat a complir la planificació d'una manera força fidel. També és cert que al principi no vam preveure que després de l'entrega d'una PAC hauríem de deixar algun dia de descans que després ens hem pres. Però fins i tot aquest fet, imprevist inicialment, tampoc ha fet alterar les dates previstes.

Així que, un cop més, només puc felicitar la feina i el compromís dels meus companys, agrair-los aquestes setmanes intenses i divertides de treball en un tema prou interessant i motivador com el que hem treballat.

Això s'acaba, però espero que sigui "el principi d'una gran amistat".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada