dimecres, 26 de maig del 2010

Redacció del missatge

La PAC 4 ja ha començat i, després del tancament de la wiki, la redacció de presentació del projecte també s'inicia.

Després de debatre sobre quin hauria de ser el millor mitjà per fer aquesta redacció en grup, hem considerat que un nou blog del grup és sens dubte la millor forma de començar amb la redacció. En primera instància havíem considerat la mateixa wiki del projecte per fer aquesta redacció conjunta però d'emprar-la ens trobaríem en què possiblement això entropís la feina del consultor a l'hora d'avaluar el projecte mateix. Un altre opció passava per fer un xat, però era obvi que aquesta opció era massa engorrosa. Així doncs la creació d'un nou blog ens ha facilitat el començar amb la redacció, d'aquesta forma tothom presenta propostes i els comentaris serveixen per acurar la redacció.

Actualment, tenim propostes dels tres paràgrafs que hem de redactar: dos de la Sandra i una meva. Esperem que com cada tasca de cada PAC aconseguim fer un bon redactat i estar a l'altura del que s'ens demana igual com hem fet amb el projecte ja acabat.

Només em queda donar l'enhorabona a cada membre del grup per la bona feina feta i que ens ha fet aconseguir unes excel·lents qualificacions de les 3 PACs que hem el·laborat.

Com sempre,

Ànims i seguim!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada