dissabte, 29 de maig del 2010

Valoració del seguiment dels acords inicials del grup al llarg del projecte

Ara que comença el final de l'assignatura, he volgut fer un repàs als acords inicials per valorar quin seguiment n'hem fet i la conclusió d'entrada és que, sense haver-los mirat gaire després, els hem seguit com si haguessin estat els deu manaments.
  • Programari i eines de comunicació: hem respectat els punts en relació amb aquests temes, si bé hem utilitzat més el xat del que preveiem en un principi. Hem usat Google calendar per la planificació i no ens ha calgut fer servir Dropbox, perquè amb l'àrea de fitxers n'hem tingut prou.
  • Pressa d'acords i distribució de tasques: sempre ens hem posat d'acord per les dues coses i no hem tingut cap conflicte que calgués resoldre.
  • Freqüència de connexió: hem respectat la freqüència de connexió (un cop al dia) i el temps de resposta dels missatges (48 hores).
  • Lliurament de tasques: també hem estat respectuosos amb l'entrega de les PACs, la qual cosa agraeixo molt personalment, ja que tots tenim altres assignatures i la feina corresponent.
  • Gestió d'arxius: en aquest apartat potser no hem acabat de ser del tot fidels als acords inicials, ja que en molts casos no hem inclòs el nom de la persona que ha fet la darrera modificació, si bé hem afegit la data. Malgrat això, la gestió dels arxius ha estat bona i ens ha permès a tots treballar-hi sense dificultats.
  • Gestió de riscos: la veritat és que no hem tingut gaires sorpreses i això ens ha permès treballar amb tranquil·litat i fluïdesa, sense ensurts de darrera hora.
Ara ens queda presentar el projecte a la resta de companys i veure els projectes de la resta. En tinc ganes.

2 comentaris:

  1. És cert que potser no hem estat del tot fidels als acords inicials pel que fa a la gestió d'arxius, però potser ha estat així perquè hem preferit treballar directament a la wiki o en el bloc, no?

    ResponElimina
  2. Si, i la veritat és que, veient-ho amb perspectiva, no trobo que sigui tan important el fet d'anomenar els fitxers amb el nom de la darrera persona que els ha manipulat. Tots hem fet de tot a cada moment i hem treballat en i pel grup, de manera que per mi el de menys és qui ha tocat cada fitxer a cada moment. Són coses que veus a mesura que avança el treball i vas coneixent als companys i la seva manera de treballar. Al principi era important que els acords quedessin clars perquè començàvem de zero, però el temps acaba determinant el que és important i el que no ho és tant.

    ResponElimina